Kapalı Alan Yangınla Mücadele Simülasyon Eğitimi Kesin Kayıt Başvurusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Afet ve Acil Durum Yönetimi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Kapalı Alan Yangınla Mücadele Simülasyon Eğitimi için kesin kayıt başvurusu alınmaktadır.

Kesin kayıt için son başvuru tarihi: 26 Nisan 2024 saat 14.00

• Eğitim tarihleri, eğitmen Üğr.Gör. Bülent BULDU tarafından tüm katılımcılara bildirilecektir.

Eğitim Süresi: 8 Saat

Eğitime Kimler Katılabilir:

İş Güvenliği Uzmanları ile Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencileri/mezunları ve İşyerlerinin Güvenlik, Sivil Savunma, İş Sağlığı ve Güvenliği departmanlarında görev alan/planlayan Teknik Bilimler alanında önlisans veya lisans bölümlerini bitirmiş olanlar, bu eğitime katılabilir.

EĞİTİMİN AMACI

Temel yangın eğitimlerini verecek eğitmenlere veya itfaiye hizmetlerinde çalışmayı planlayanlara yangın simülasyon konteynerinde uygulama eğitimi verilmesidir.

EĞİTİM YERİ

Eğitimler, Evliya Çelebi Yerleşkesinde yapılacaktır ve katılım zorunludur.

EĞİTİM ÜCRETLERİ

Eğitim Ücreti : 1.000.-TL

ÖDEME BİLGİLERİ

Eğitimin ücretini ATM / Havale / EFT yoluyla Halkbank Kütahya Şubesindeki bulunan hesabımıza yatırabilirsiniz.

Havale ve EFT işlemlerinde şu bilgileri kullanmayı unutmayınız:
IBAN: TR890001200952700044000017
Alıcı ismi: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Afet ve Acil Durum Yönetimi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Açıklama: Eğitim alacak kişinin T.C. Kimlik Numarası - Adı Soyadı

Önemli not: Eğitime katılmak isteyenlerin kesin kayıt için başvuru formunun doldurulması zorunludur.

KESİN KAYIT FORMUNA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ
19 Nisan 2024, Cuma / 357 defa okundu.