Afad Akreditasyon Üye Başvuru Formları

Sayın Mezun Üyelerimiz 

DPÜ AKUK olarak Ülkemizde meydana gelebilecek afetlere daha etkin ve sağlıklı müdahale edebilmemiz noktasında Yönetim Kurulumuzun da aldığı karar ve sizlerinde desteğiyle DPÜAKUK olarak İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı na Kentsel Arama Kurtarma alanında akreditasyon başvurusu yapılması planlanmaktadır. 
Bu çerçevede sizlere ait bazı bilgi ve belgelerin yapılan başvuru kapsamında İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığına sunulması gerekmektedir.
Bu belgeler ekte sunulmuş olup, akreditasyon içinde yer almak isteyen üyelerimizin bu belgeleri  hem email (imza gerektirenlerin taratılılarak) hemde posta ile tarafımıza iletmesini rica eder, konu ile ilgili hassasiyetinizden dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Selam ve sevgilerimle. 
Prof. Dr. Hakan AYKUL
 
ÜYELİK için :

https://birimler.dpu.edu.tr/app/views/panel/ckfinder/userfiles/112/files/2__AFAD_AKRED_TASYON_UeYE_BELGELER_.docx

Linkinden Üye Kayıt Formlarını İndiriniz. Doldurduktan sonra taratıp afamer@dpu.edu.tr  e-posta adresine gönderiniz. Asıllarını kargo ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Afet ve Acil Durum Yönetimi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Evliya Çelebi Yerleşkesi Tavşanlı Yolu 10. Km. Kütahya adresine gönderiniz.

AFAD Ketsel Arama ve Kurtarma Klavuzunu incelemek için  https://istanbul.afad.gov.tr/kurumlar/istanbul.afad/Duyurular/Kentsel_akreditasyon_Kilavuzu-_1_.pdf  linkinden ulaşabilirsiniz. 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2021, Pazartesi