İşveren ve İşveren Vekili Tarafından Yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Eğitim Programı

İŞVEREN VE İŞVEREN VEKİLİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ EĞİTİM PROGRAMI

Üniversitemiz Rektörlüğü ile T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü arasında 18 Mart 2019 tarihinde ‘’İşyerlerinde İşveren veya İşveren Vekili Tarafından Yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Eğitim’’ Protokolü imzalanmıştır.

Herhangi bir diploma derecesi aranmaksızın programa 18 yaşını doldurmuş herkes başvurabilir.

Eğitim programına başvuru işlemleri afamer.dpu.edu.tr adresinden yapılacak olup, Eğitim Programına kayıtlar için herhangi bir süre sınırlaması bulunmamaktadır. Eğitimler Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından belirlenecek ileri tarihlerde yapılacaktır.

*Not: ‘’İşyerlerinde İşveren veya İşveren Vekili Tarafından Yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Eğitim’’ programının açılabilmesi için en az 20 kişilik kayıt olması gerekmektedir. Kayıtlı aday sayısı 20 kişiye ulaştığında program açılacaktır.

15 Ekim 2019, Salı / 2145 defa okundu.